ELSZÁLLÁSOLÁS SZLOVÁKIÁBAN LIPTÓBAN AZ AQUATHERM ÜDÜLŐHÁZ

FÜRDŐZÉS TERMÁLFÜRDŐKBEN AZ ÉV 365 NAPJÁN, SÍELÉS, TURISZTIKA, RELAXÁLÁS


aquatherm-szlovakia-szallas-kunyho-liptov

Három önálló házikó

Három önállóan elhelyezkedő attraktív házikó nyári terasszal, központi fűtéssel - Liptovský Trnovec -ben - amelyek alkalmasak családok, csoportok számára és azoknak, akik a pihenést és a nyugalmat keresik. Csak 500 m-re van a Liptovská Mara nevű víztározótól, 1500 m-re a legnagyobb TERMÁLVIZŰ AQUAPARKTÓL a TATRALANDIÁTÓL és 5 km-re Liptószentmiklóstól (Liptovský Mikuláš).
aquatherm-szallas-kunyho-liptovsky-trnovec

Az 1-es és 2-es számú házikók alsó részének leírása

TERASZ, társalgóhelyiség KANDALLÓVAL és teljesen felszerelt KONYHAHELYISÉGGEL, üvegkerámiás, 4 főzőlapos TŰZHELLYEL, amelyben sütő is van, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, gyorsforraló kannával, CD lejátszós rádióval, asztallal, székekkel, konyhasarokkal a tálaláshoz és kétszemélyes, széthúzható rekamiéval. FÜRDŐSZOBA káddal és WC.
aquatherm-szallas-szalloda-szlovakia-kunyho

Az 1-es és 2-es számú házikók felső részének leírása

Két szoba, az egyik kétágyas, SZÍNES TELEVÍZIÓVAL és szatelitantennás műsorvevővel, a másik pedig négyágyas (együtt tehát 2 ágy+ 4 ágy). A kétágyas szobában egy pótágy is elhelyezhető. Az ágyak házastársi ágyak és kényelmesek. Mindkét házikóban tehát 6-8 személy szállásolható el. (6 állandó fekvőhely + 2 személy számára széthúzható rekamié az alsó részben.
aquatherm-kunyho-szallas-szalloda-liptov

A 3-as számú házikó leírása

Maximálisan 5 személy elszállásolására alkalmas. A házikó ugyanolyan, mint az előző kettő, két külön szoba , minden szoba 2 fő részére,
az alsó részében ugyanúgy megtalálható a kétszemélyes széthúzható rekamié. (tehát 5 állandó fekvőhely + 2 személy számára széthúzható rekamié az alsó részben).
aquatherm-kunyho-szallas-szalloda-szlovakia

A házikók környéke

Minden házikó mellett TERASZ található, kerti ülőkékkel és napernyővel. A házikók között sportolásra alkalmas, nagy, füves terület található, kis kerti KÚTTAL, a külső teraszon pedig TŰZHELY piknikezéshez, BESZÉLGETŐHELY kerti tűzhellyel, grillezővel és kiskonyhával. A sílécek elhelyezésére külön hely van kialakítva a második házikó mellett - SÍRAKTÁR. Ingyenes PARKOLÓ, közvetlenül a házikók mellett. !!!

Az ADA apartmanok leírása - Elszállásolás Liptóban - magán apartmanok Liptói elszállásolás ELSZÁLLÁSOLÁS A TÁTRÁBAN magán apartman és vikkendház Alacsony- és Magas-Tátra

Fürdés egész évben a TATRALANDIA AQUAPARK termálvizű medencéiben, síelés a Chopok Jasná síközpontban és az Alacsony- és Magas - Tátrában

Négy apartman az ADA apartmanházban

aquatherm ubytovanie chatka liptov slovakia slovensku Liptov Négy attraktív, önálló apartman a kétemeletes, padlófűtéses ADA apartmanházban, Liptovský Trnovec község csendes részében az Aquatherm vikkendházak környezetében - megfelel családok, csoportok, és a pihenést, nyugalmat és relaxációt keresők számára - 500 m távolságra a Liptovská Mara, víztározótól 1500 m távolságra az egész évben nyitvatartó termálfürdő, a Tatralandia AQUAPARK-tól, 5 km távolságra Liptovský Mikuláš városától. JASNÁ - Chopok Nízke Tatry (a legnagyobb szlovák síközpont) közelében, turisztika, úszás, síelés, látványosságok ...


Az ADA apartmanok leírása

aquatherm ubytovanie chaty liptovsky trnovec v Tatrach A kétemeletes ADA apartmanház négy apartmanból áll (két nagy kétszobásból és két kis egyszobásból, maximum 16 személy részére). Minden szinten van egy nagy apartman és egy kicsi apartman, mindegyik önálló bejárattal. Minden apartmanhoz tartozik egy teljesen berendezett és felszerelt konyha (konyhai eszközök, két főzőlapos villanytűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, gyorsforraló, kávéfőző, rádió CD-lejátszóval, asztal, székek, étkezősarok). Mindegyik apartmanhoz tartozik egy romantikus hangulatot árasztó KANDALLÓKÁLYHA, önálló fürdőszoba zuhanyozósarokkal, WC-vel és mozsdóval, valamint színes TV, digitális MŰHOLDAS programok vételére alkalmas vevő, DVD lejátszó és INTERNET-elérhetőség.


Nagy ADA apartman 4-5 személy részére ( összesen 2 nagy apartman )

aquatherm chatky interier ubytovanie Slovensko Liptov A maximum 5 személy számára alkalmas nagy ADA apartman ( 46 m2 ) kétszobás. Az egyik szobában egy házastársi ágy és egy önálló ágy található. A másik szobában egy házastársi ágy van. Kis előszoba, önálló fürdőszoba zuhanyozóval, WC-vel és mosdóval. Konyha teljes berendezéssel és felszereléssel(konyhai eszközök, két főzőlapos villanytűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, gyorsforraló, kávéfőző, rádió CD-lejátszóval, asztal, székek, étkezősarok). Romantikus hangulatot árasztó KANDALLÓKÁLYHA, talajfűtés. Színes TV, digitális MŰHOLDAS programok vételére alkalmas vevő, DVD lejátszó és INTERNET-elérhetőség. Összesen 2 nagy apartman.
Kis ADA apartman 2-3 személy részére (összesen 2 kis apartman)

aquatherm chatka ubytovanie Liptov Tatry A maximum 3 személy számára alkalmas kis ADA apartman ( 31 m2 ) egyszobás. A szobában található egy házastársi ágy és egy önálló ágy. Kis előszoba, önálló fürdőszoba zuhanyozóval, WC-vel és mosdóval. Konyha teljes berendezéssel és felszereléssel (konyhai eszközök, két főzőlapos villanytűzhely, hűtő, mikrohullámú sütő, gyorsforraló, kávéfőző, rádió CD-lejátszóval, asztal, székek, étkezősarok). Romantikus hangulatot árasztó KANDALLÓKÁLYHA, talajfűtés. Színes TV, digitális MŰHOLDAS programok vételére alkalmas vevő, DVD lejátszó és INTERNET-elérhetőség. Összesen 2 kis apartman.

szallas-kunyho-liptov-konyha-lakik-erdok

Étkezés

Minden házikóban lehetőség van önellátó étkezésre, főzésre (teljesen felszerelt konyhahelyiség), 50 m-re élelmiszerüzlet, 100 m-re szolid vendéglő, ahol meleg ételeket is felszolgálnak, 200 m-re ÉTTEREM, 500 m-re Liptovský Trnovec-ben AUTÓKEMPING több büfével, 1500 m-re a TATRALANDIA AQUAPARK található és 5 km-re van Liptószentmiklós (Liptovský Mikuláš) város.
szallas-kunyho-mutatvany-relax-liptov-szlovakia

Szabadidő és látnivalók

Közvetlenül TURISZTIKA - egészéves turisztikai lehetőség a Nyugati-, Alacsony- és a Magas -Tátrában. 500 m távolságra van a LIPTOVSKÁ MARA víztározó és az AUTÓKEMPING, fürdési lehetőség, vízisportok, csónak-, vízibicikli- és vízijármű kölcsönzés, minigolf, röplabda, hajókázás és csónakázás a Liptovská Mara víztározón, HORGÁSZAT. 1500 m-re van – az év 365 napján nyitvatartó TERMÁLVIZES TATRALANDIA aquapark. Síelés a Chopok hegy alatti Jasnán, Ski park Ružomberok.

Látnivalók

  • 400 m - rekeszfal (gát) Liptovská Mara víztározó, vízisportok, halászat
  • 1500 m - az év 365 napján nyitvatartó TERMÁLVIZŰ TATRALANDIA aquapark
  • 5 km - Liptószentmiklós (Liptovský Mikuláš) város, számos kulturális és történelmi nevezetességgel
  • 5 km – a PODBREZINY SÍKÖZPONT Liptovský Mikuláš-ban
  • 6 km - HAVRÁNOK - kulturális és történelmi emlékhely
  • 8 km - termál fürdő BEŠEŇOVÁN - egészéves üzemeltetés
  • 10 km - a világhírű Demänovai barlangok (Demänovské jaskyne) - a Demänovai Szabadság Barlang (Demänovská jaskyňa Slobody) és a Jégbarlang (Ľadová jaskyňa)
  • 12 km - a legnagyobb SÍCECENTRUM Szlovákiában a JASNÁ - Chopok sever - Nízke Tatry 57 km-nyi sítereppel, 950 és 2024 m t.sz.f. magasságok közötti szintkülönbséggel. A síelőknek 7 ülőkés felvonó, 1 kabinos drótköteles felvonó és 14 sílift áll rendelkezésére, amelyek óránként 14 730 személy szállítására alkalmasak. Néhány szakasz műhóval is befedhető, ami biztosíték a jó síelési feltételekre az egész téli szezon ideje alatt.
  • 25 km – SKI PARK RužomberokAquatherm & ADA Liptovský Trnovec No. 271, 032 22 Liptovský Trnovec, SLOVAKIA GOOGLE MAP
GPS: N 49´07´15´´ E 19´32´51´´ (decimal: N 49.12089 E 19.54734)
Tel. non-stop: +421-905-500 876 , e-mail: mara@mara.sk
Skype Me™!
Callto://miroslavzachar