ELSZÁLLÁSOLÁS SZLOVÁKIÁBAN LIPTÓBAN AZ AQUATHERM ÜDÜLŐHÁZ

FÜRDŐZÉS TERMÁLFÜRDŐKBEN AZ ÉV 365 NAPJÁN, SÍELÉS, TURISZTIKA, RELAXÁLÁS


jasna-tatry-szallas-kunyho-szalloda-liptov

Alapvető információk

Jasná éppen Szlovákia közepén van, a Chopok hegy északi és déli oldalán. A Chopok az Alacsony-Tátra második legmagasabb csúcsa. Az üdülőközpontot a gyönyörű Demänovai-völgy (Demänovská dolina) öleli körül, amely minden évszakban autentikus szépségével várja az idelátogató turistákat.
jasna-sizik-sizes-kunyho-szalloda-szallas-szlovakia

Lesiklópályák

Síelés Szlovákia leghosszabb sípályáin a Chopok Sever (Záhradky, Jasná, Otupné) és a Chopok Juh (Srdiečko, Kosodrevina) központokban. Jasnában a sípályák hossza összesen 28 km, ebből 11 km műhóval borított, 1,5 km mesterséges megvilágítással is ellátott. Van itt 1 hatülőkés, 3 négyülőkés, 1 kétülőkés felvonó, 1 kabinos drótkötélpálya és 16 sífelvonó, amelyek teljes kapacitása 20 150 személy óránként. A tapasztalt síelők számára kihívást jelentenek a Dereše, Ďumbier és a Chopok meredek lejtői, ahol főleg a skialpinizmus és a snowboarding hívei bizonyíthatják bátorságukat. És mindez madártávlatból is megtekinthető, kipróbálhatják a téli paraglidinget!
jasna-skipark-snowboard-szallas-kunyho-szalloda

Snowboard park

A Burton Snowboard Park, amelyet a 2004-es szezonban építettek fel a Jasná Nízke Tatry síközpontban, Szlovákiában a legmodernebb és a legjobb minőségű snowboard park. A snowpark a snowboardozókat és a free-style síelőket várja. A parkban összesen 12, fémből készült akadály (rail) és egy közepes nagyságú ugrató (fun box) található. Az akadályok minőségi horganyzott fémből készülnek, felületüket jó csúszótulajdonságú műanyag borítja. A park két részből áll. A felső rész, kisebb akadályaival a kezdőket várja. Az alsó rész a nagyobb és bonyolultabb akadályokkal inkább a haladóknak való. A park jól megközelíthető, gombos felvonó és egy kabinos drótkötélpálya áll a látogatók rendelkezésére.
jasna-idegenforgalmi-kunyho-szalloda-szallas

Szórakozás egész évben

Jasná nyáron is nagyszerű lehetőségeket kínáló mozgalmas központ. Hegyi kerékpározás, rafting, lovaglás-csak néhány példa a kínálatból. Mindazokat, akik a hegyi természet szépségeinek megismerését szeretik összekapcsolni a friss levegőn való mozgással, Jasnán a legkülönbözőbb nehézségi fokú turista - ösvények várják.
Aquatherm & ADA Liptovský Trnovec No. 271, 032 22 Liptovský Trnovec, SLOVAKIA GOOGLE MAP
GPS: N 49´07´15´´ E 19´32´51´´ (decimal: N 49.12089 E 19.54734)
Tel. non-stop: +421-905-500 876 , e-mail: mara@mara.sk
Skype Me™!
Callto://miroslavzachar